English
به خانه سینما خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود
 

اخبار

جشن خانه سینما برگزار شد/ ادای احترام به گذشته و حال سینمای ایران

مراسم" گرامیداشت روز سینما در ستایش قصه های ماندگار یک ملت" جمعه شب ۲۱ شهریور ماه در موزه سینما با ادای احترام به گذشته و حال سینمای ایران و تجلیل از پرویز پرستویی و ستاره اسکندی به خاطر حمایت از سینماگران و مردم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی خانه سینما، در این مراسم که با اجرای زنده ارکستر موسیقی با رهبری سینا ذکایی همراه بود، به آثار ماندگار سینمای ایران با پخش تصاویری از آنها و اجرای زنده موسیقی این فیلم‌ها از قیصر و طوقی و خداحافظ رفیق گرفته تا ترن و هزاردستان و از کرخه تا راین ادای احترام صورت گرفت و اجرای مراسم را منصور ضابطیان برعهده دلشت.

همچنین از آثار سینمایی درباره عشق، خانواده، مقاومت، دفاع مقدس، هشدارهای سیاسی و اجتماعی و اقتصادی، شادی و پایکوبی، دفاع از سرزمین و... با پخش تصاویری از فیلم‌های مختلف یادآوری به عمل آمد و هنرمندان سینما با خواندن متنی به تجلیل از فیلم‌ها پرداختند. بخش‌هایی از مراسم هم به تجلیل از  آثار انیمیشن، فیلم‌های کوتاه و مستند اختصاص داشت که کلیپ‌هایی از این آثار از گذشته تا به امروز پخش شد.

در بخشی از این مراسم به پاس فعالیت‌های صنفی و حمایت از سینماگران و پیگیری و رفع مشکلات آنها از ستاره اسکندری تقدیر شد. این هنرمند از مدیران خواست چاره‌ای برای حل مشکلات سینماگران پیدا کنند و از هنرمندان خواست دست به‌ دست هم دهند و با پشتیبانی از یکدیگر شرایط فعالیت و کار را برای دیگر همکاران خود فراهم کنند.

تقدیر از پرویز پرستویی به پاس فعالیت‌های خیرخواهانه و مردمی او در سراسر ایران و مناطق محروم دیگر بخش این مراسم بود. پرستویی از محرومیت شدید در برخی از روستاهای دورافتاده گفت و از مدیران خواست به داد محر‌ومان برسند و حداقل تلاش کنند، مردمان این مناطق از ابتدایی‌ترین حق خود یعنی داشتن شناسنامه و اوراق شناسایی برخوردار شوند. او همچنین تاکید کرد، هنرمند دشمن نیست و نباید در بند بماند. پرستویی هم از مسوولان خواست برای رفع مشکلات هنرمندانی که از سینما دور مانده‌اند، تلاش کنند.
این مراسم با نواختن موسیقی "ای ایران" و همراهی حاضران با این قطعه به پایان رسید.

در این مراسم علاوه بر پیشکسوتان سینما، رائد فرید زاده رییس سازمان سینمایی و تعدادی از مدیران سازمان و همچنین سید محمد بهشتی، علی ربیعی، هوشنگ مرادی کرمانی، شمس لنگرودی، یونس شکرخواه، مجید میرفخرایی، اعضای هیات رئیسه خانه سینما و هیات مدیره های تعدای از صنوف خانه سینما، بازیگران، کارگردانان، تهیه کنندگان، انیمیشن سازان، و مستندسازان وتعدادی از اعضای صنوف حضور داشتند.
طراح و کارگردان مراسم را محمد صوفی بعهده داشت.

  

گرامی داشت روز سینما 3

 گرامی داشت روز سینما 6 

گرامی داشت روز سینما 5گرامی داشت روز سینما 4گرامی داشت روز سینما 2

 

۲۲ شهریور ۱۴۰۴ ۰۱:۵۰

نظرات بینندگان

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز:
نام فرستنده: *
پست الکترونیک:
نظر: *
 
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500